SØS FENGER JULEKONCERT

SØS FENGER & KVARTETTEN

Sidste år meldte vi udsolgt på kun 1 måned til julekoncerten – Billetsalget til årets julekoncert med Søs Fenger er startet

Søs Fenger fik sin debut i 1980 og siden spillet sig ind som en af de bedste musikere og sangere i Danmark.
Først som forsanger i bandet “News”, hvor det var sangene “Jeg elsker dig”, og “Du er”, som gav hende succes og siden som solo artist, hvor de fleste nok kender hendes sange som f.eks. “Inderst inde”, “Sidste time”, “Holder øje med dig”, “Ticket to Peace”, “Bliv min” og mange flere.

“Kirkerummet er et specielt rum og derfor betyder det meget, at den musikere vi vælger, kan give publikum en ekstra ordinær oplevelse. Det er vi sikker på, at Søs Fenger kan. Hun er utrolig dygtig musiker, som der kommer ud over scenekanten og går direkte ind i publikums hjerter med hendes smukke musik og tekster”. udtaler Carl Martin Ryberg Jensen videre omkring valget, af Søs Fenger som kunstner årets julekoncert kunstner.

Ligesom sidste år går overskuddet fra koncerten til Børnesagens fællesråd, som deler pengene ud til socialt udsatte og fattige børn i Danmark.

Til julekoncerten vil Søs Fenger spille hendes mange hits, et par nye sange og ikke mindst flere af julens salmer og sange, som jo passer godt til kirkens smukke rum.

Koncerten med Søs Fenger og kvartet er Søndag d. 26. November kl. 16.00. Billetterne kan købes her og koster 280 og 260 kr. + gebyr.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *