SIGNE SVENDSEN – SOLO

SIGNE SVENDSEN – SOLO

Signe Svendsen blev kendt for sin medvirken i bandet “Rollo & King”, hun har spillet sammen med Niels Hausgaard og haft sit eget band med rundt i landet.
Fredag den 20. Oktober kl. 20 giver Signe Svendsen solo koncert i Kino Vino.

“Signe er en meget dygtig sangskriver, som kan skrive tekster, der går helt ind under huden på lytterne. Hun formår at komme ud over scenekanten og give sit publikum en smuk og intens oplevelse.” udtaler Carl Martin Ryberg Jensen, Oplevelseskomponisten omkring valget af Signe Svedsen.

Efter mange års liveturnéer med band, tager Signe Svendsen nu ud på egen hånd – helt SOLO!

Med hendes nærværende stemme, de klare danske tekster og underholdende introduktioner, står hun alene på scenen med sin guitar. Her kan publikum opleve en erfaren sangskriver præsentere sangene rå og nøgne, f.eks ”Strejfer” og ”Rift” fra hendes seneste album,

”Det er både sindssygt farligt og enormt dejligt at stå alene på scenen. Vi er kun JER og MIG og alle er ligesom med til at få en aften op at stå. Følelsen af at være fælles med publikum om koncerten, er meget stærk, når man spiller SOLO. – Jeg glæder mig rigtig meget til det!” siger Signe Svendsen om den forestående tour alene på scenen.

Signe Svendsens musik og tekstunivers bliver brugt i mange sammenhænge – bl.a. er hittet “Hjemløse Hjerter” blev optaget i nyeste udgave af Arbejdersangbogen. Flere er blevet trykt i Politikken og sangen “Ny Passager” fra albummet af samme navn, er blevet brugt til Folkeskolens skriftlige afgangseksamen.

Koncerten arrangeres i et samarbejde mellem Kino Vino, Koncertudvalget og Oplevelseskomponisten.

ENTRÈ: 180 kr. + gebyr.

Billetter kan allerede nu købes her eller Bureauet, Nyborg.

 

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *