MATHILDE FALCH TRIO

Troværdig, pulserende og ørehængende rock. Det er netop, hvad Mathilde Falch står for.

Mathilde Falch har i oktober 2017 udgivet sit 4. album ’Som Børn På Ny’- et mørktonet og dristigt rockalbum, der indeholder sange om smerte, kærlighed og håb.

Med i studiet har hun en kærlighed, der er større til rock end til pop, og hun er stadig en sjælden fugl i sin generation.

’Som Børn På Ny’ har Mathilde Falch skrevet til og om de børn der af den ene eller anden årsag er nødsaget til at blive voksne for hurtigt. Tvunget til at tage for stort et ansvar og gå glip af barndommens ro. Med et håb om at disse børn senere i livet kan finde ind til barndommen i sig selv.

Mathilde har i gennem de senere år opbygget en stadig større fanskare. Samtidig har Mathilde Falch også været ambassadør for Landsforeningen Sind siden februar 2015.

Mathilde Falchs forrige album, “Alle Taler”, blev i samme uge som udgivelsen i 2015 udnævnt til “Ugens Album” på P4 og begge hendes singler fra albummet blev også̊ playlistet på P4.

BT **** (4 stjerner) skriver om sangen ’Det Jeg Allerede Har’: ”Denne kærlighedssang er en femstjernet kærlighedssang” og fortsætter: “Ligesom Lou Reed har hun i den grad ordene i sin magt. Og endnu mere vigtigt, ligesom Lou er Mathilde kompromisløs helt ind til benet og i ordets allerbedste forstand.”

Mathilde Falch kan opleves i Kino Vino 26. April, hvor hun tager sin faste trio med.

Billetter til koncerten kan købes lige her eller hos Kino Vino

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *