JOEY MOE – AKUSTISK

I 2016 udgav Joey Moe singlerne ’Smukkest På En Søndag’ og ’Eneste’, der tilsammen har streamet tæt på 20 millioner. Nyeste skud på stammen er singlen ”Udenpå Indeni”, der udkom d.17 februar 2017. De tre singler varsler om en ny pladeudgivelse efter sommer 2017.

Joey Moe debuterede med albummet MoeTown i 2006, hvorfra nummeret “Flip It (Like a DJ)” blev et hit.
I 2009 modtog Joey Moe platin for singlen “Yo-Yo”, der har solgt mere end 40.000 eksemplarer. Sangen har desuden rekorden for flest uger på den danske klubhitliste, Dancechart, med 48 uger. Sangen var den syvendebedst sælgende sang i 2009.

I øjeblikket er Joey Moe aktuel på TV2 i “Voice Junior” konkurrencen som dommer.

Joey Moe udtaler i forbindelse med koncerten:
“Smukkest På En Søndag var jo en noget anderledes single – kun mig og en guitar – og det gik jo meget godt. Det er ikke et format, jeg har givet mig i kast med før, men jeg havde lyst til at bryde mønsteret lidt. Nu har jeg udgivet seks studiealbums i streg. Sidste år brød jeg også mønsteret lidt ved slet ikke at udgive noget, så nu vil jeg gerne prøve det her lidt mere umiddelbare format af.”
Når Joey Moe omarrangerer sine store popsange til de akustiske koncerter, er det en ny side af den populære sanger, der åbenbares. Publikum kan opleve, hvordan sangene og hans stærke vokal folder sig ud og åbner op for nye stemninger og fortolkninger.

Koncerten vil blive afviklet i Kino Vino 2. Februar 2018 kl. 20.00 og billetter kan købes lige her
Koncerten er arrangeret af Oplevelseskomponisten i samarbejde med NGIF koncertudvalg og Kino Vino.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *