Bag navnet Oplevelseskomponisten står jeg Carl Martin Ryberg Jensen, som i mere end 4 år har lavet koncerter, foredrag og comedy shows på Fyn.

Det allerførste arrangement jeg lavede var med Anne Linnet i Vindinge Kirke i 2016.

På det tidspunkt havde jeg kun boet i Kogsbølle lidt udenfor Nyborg i et års tid og i al den tid havde mine tanker været, hvorfor sker der ikke ret meget musik her i byen?

Dengang min kvinde og jeg vi flyttede til området fik vi kort tid efter vores første barn. Frem til hvor min lille virksomhed startede havde jeg hjemmepasset min søn og været ansat i meget kort tid i hjemmeplejen på Midtfyn.

Så jeg besluttede at nu skulle der komme noget musik til byen og det kom der. Koncerten med Anne Linnet blev udsolgt på 1 måned og det gav mig hurtig blod på tanden til, at lave mere.

Siden har mere end 14.000 kunder gået igennem dørene til et arrangement og mere end 65 kunstnere har været på besøg i enten Kino Vino i Nyborg, Vindinge Kirke, Ørbæk Midtpunkt, Otterup Geværfabrik, Den Grønne bag Nyborg Slot eller i nogle af de forsamlingshuse jeg også igennem årene har brugt som mit koncertsted.

I mit arbejde som arrangør er jeg i daglig kontakt med nogle af de største bookingbureauer i Danmark samt alle de teknikere som kommer i forbindelse med et arrangement. Ved større events bruger jeg frivillige fra NGIF koncertudvalg som jeg også indimellem arrangere koncerter sammen med.

Jeg håber, at se dig til et af de mange arrangementer, hvor end det er 🙂

Du kan hele tiden hold øje med arrangementkalenderen eller på Facebook

På Gensyn hos Oplevelseskomponisten