Kom trygt til Havefesten 2020

Om lidt begynder det…
Lige om lidt begynder den første koncert i mere end 5 måneder.
Og jeg glæder mig meget! Det bliver Havefest med nogle af de bedste danske navne og du kan lige som jeg godt glæde dig 😉
Men vi skal passe på hinanden. Når du kommer til Havefesten vil du opleve, at vi har iværksat en række forholdsregler, der understøtter de generelle anbefalinger i forhold til hygiejne, fysisk afstand m.m.
 
Bliver du syg
Hvis du bliver syg eller oplever symptomer på sygdom. Så må du ikke ankomme til koncerten.

Mundbind
Du er velkommen til at medbring mundbind, handsker og håndsprit med hjemme fra.

Færre gæster i salene
Alle stole er nummeret og der vil imellem hver stol være 50 cm. afstand til næste stol. Samt 1 meter fra ryglæn på din stol til rækken foran dig.
Hvis dem du følges med bor under samme hustag eller er i et forhold er I velkommen til at rykke sammen på rækken, men ellers skal stolene blive stående.

Vores værter guider dig
Når du ankommer til pladsen vil vores frivillige værter guide dig. Du vil møde flere værter end ellers som alle sørger for, at du vil få en koncert oplevelse som bliver tryg og sikker for dig.

Udgange
Udgange på begge sider af pladsen vil blive åbnet, sådan at alle kan komme ud.
På pladsen er der opstillet bar vogne, hvor du kan købe drikkevarerne. Her er det vigtigt, at du holder afstand til andre i en evt. kø.

Mad
Du er meget velkommen til, at tage mad med ind på pladsen til koncert. Men du må ikke tage drikkevare med. Dem kan du købe inde på pladsen.

Håndsprit vil være tilgængelig over hele pladsen.

Vi ses til Sommerens bedste havefest 🙂