ANNE LINNET JULEKONCERT

Anne Linnet’s eneste julekoncert på Fyn

Anne Linnet med trio spiller koncert i Vindinge Kirke Søndag d. 4. december kl. 16.00.

Anne Linnet koncerten er blevet til i et samarbejde mellem Oplevelseskomponisten og Vindinge Kirkes menighedsråd.
Menighedsrådsformand Niels Jespersen er glad for, at koncerten netop afholdes i Vindinge Kirke, som er Fyns største landsbykirke.
Niels Jespersen siger: “Anne Linnet er en af Danmarks største sangerinde, så det er en stor glæde, at hun kigger forbi Vindinge Kirke og giver sin eneste julekoncert på Fyn i år”.

Det er efterhånden en tradition at Anne Linnet og hendes trio gæster de danske kirker ved juletid.
Anne Linnet har sagt at hun holder af den særlige stemning, der opstår i kirkerummene ved netop denne højtid.

Til koncerterne vil det være mine egne julesange fra “Linnets Jul” der synges, men også sange med tekst af Johannes Møllehave og et par af de gamle julesange vi allesammen kender, vil fylde kirkerummene”.

I denne intime og akustiske koncertform vil Anne Linnet også fortælle anekdoter om sangene og om hvilke tanker omkring jul og tradition, der ligger bag tilblivelsen af julesangene, ligesom publikum får lejlighed til at synge med på nogle af hendes største hits som f.eks. Tusind Stykker, Smuk & Dejlig og Barndommens Gade.

Anne Linnet – guitar og sang
Jesper Bo Hansen – keyboard/kor
Julie Lindell – kor

Se anmeldelse af Anne Linnets julealbum fra Gaffa:

Flot og originalt bud på julealbum

Anne Linnet har kastet sig ud i karrierens første julealbum, og heldigvis er der ikke tale om nyfortolkninger af gamle klassikere og fortærskede travere, som det ellers hører højtiden til. Ganske forfriskende indeholder Linnets Jul derimod 11 nye og selvskrevne bud på moderne julesange, hvor der er plads til både de søde og sure ting, julen fører med sig. For eksempel handler den flotte og stærke Soldaten om at holde jul, mens der føres krig ude i verden, og det kræver næppe meget fantasi at gætte, hvad Svigermor handler om. Dog er der også plads til mere varme og julede sange som En Julenat og Nu Er Det Jul, men albummets største trækplaster er dog det smukke afslutningsnummer Vinternat. Højtidstemaet afholder på ingen måde albummet fra på mange måder at være klassisk Anne Linnet, som vi kender hende bedst, og Linnets Jul lægger sig med sine solide sange bestemt i den bedre halvdel af Linnets pladeproduktion. Et flot og originalt bud på et moderne julealbum, der bestemt er værd at krydre sin december måned med.

Billetterne til koncerten koster 245 kr. + 10 kr i gebyr og kan købes her.
Overskuddet fra koncerten gives til: Børnesagens fællesråd.

 

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *