Anne Linnet – Koraler

Det tog kun 29 dage!
Så var alle billetter revet væk. Anne Linnet gav i 2016 en fantastisk smuk koncert i Vindinge Kirke og alt var udsolgt.

Derfor er det en kæmpe ære, at Anne Linnet ligger vejen forbi Vindinge Kirke igen.

Denne gang bliver det en sommer koncert, som specielt har fokus på Anne Linnet nye album Linnets koraler.
En samling af nye salmer, som Anne Linnet har arbejdet på de sidste mange år. Forsmagen på nogle af Linnets koraler kan man få i Kirkesangbogen, et supplement til Den Danske Salmebog, som udkom i foråret 2017 i anledning af jubilæet for reformationen.

Selv siger Anne Linnet om kirkekoncerterne: ”Der er en særlig koncentration af energi i vores kirkerum, og akustikken er i de fleste kirker superfin. Jeg er kommet til at holde utrolig meget af denne koncertform. Der opstår noget helt specielt, når tilhørerne er så tæt på, og det er stærkt, når folk synger med, og det bliver en oplevelse af fællesskab, af fælles rødder.” Koncerten vil både indeholde sange, folk kender, såsom ”Barndommens Gade”, ”Forårsdag”, ”Tusind Stykker” m.fl., og de nye salmer, som Anne har arbejdet så længe på.

De nye salmer vil blive kopieret og delt rundt, så folk kan få lejlighed til at lære dem at kende og til at synge med på dem.

Fællessang er en del af vores traditionsrige kultur, og Anne Linnets familie, stammer fra Sønderjylland, så hun er vokset op med sang som en naturlig del af det at være sammen. Anne Linnets håb for koncerten er, at publikum vil tage godt imod de nye salmer, som tager udgangspunkt i alle de følelser og tanker, vi mennesker indimellem har svært ved at rumme.

Overskuddet fra koncerten går til Børnesagens Fællesråd.

Pris: 285 kr. + gebyr

Billetbestilling lige her

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *