Anne Dorte Michelsen – “Jeg vil huske..”

Først var det Tøsedrengene, så gik hun solo også dannede hun gruppen Venter på Far.
Med sange som “Jeg har lagt mine våben”, “Under åben himmel”, “Før eller siden” og mange andre.

Anne Dorte Michelsens nye Solo Show JEG VIL HUSKE fører publikum helt tilbage til 60’erne, hvor hun som 8-årig første gang satte sine små fingre på onkel Mogens’ aflagte klaver og skrev en sang. Derfra fortsætter det videre igennem pubertetens drømme, længsler og guitarspil og frem til de store hits med TØSEDRENGENE, den lange SOLO karriere både herhjemme og i udlandet, og den overraskende succes med husmorgruppen VENTER PÅ FAR.
Showet når helt frem til i dag med nye sange bl.a. fra  hendes seneste soloalbum: DE VOKSNES RÆKKER.
For mange har Anne Dortes Michelsens musik været en del af soundtracket til deres liv. Både i de indadvendte øjeblikke og ude på dansegulvet.
Både når kærligheden har været svær at forstå og finde, og senere når familiens vasketøjsbunke blev en helt ny form for udfordring.

Nu kommer muligheden for at se ind bagved sangene, og lytte til nogle af historierne bag dem. Det er ligefremt, lattermildt og længselsfuldt, når Anne Dorte Michelsen går helt alene på scenen med sit klaver og sin guitar og fortæller sin egen og musikkens historie fra engang på en villavej vest for Århus og til i dag, hvor sangene stadig melder sig, og vil skrives og synges, som altid.

Billetter kan købes her

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *