Allan Olsen – Solo

Allan Olsen har udgivet mere end 15 albums og i dag en af de musikere, som både fungere med band og solo.
Han er født og opvokset i Frederikshavn og med devisen “kan det tænkes, kan det skrives, kan det spilles, kan det for fanden også synges” tager Allan Olsen igen på solo turné i efteråret 2018.

“Allan Olsen har altid været en af mine personlige favoritter. Hans tekster er eftertænksome og med masser af personlighed. Der er ikke mange musikere, som minder om Allan Olsen. Han er en kategori helt for sig selv” udtaler Carl Martin Ryberg Jensen fra Oplevelseskomponisten.

Seneste album fra Olsen kom i 2017 og hed “Hudsult”.
Albummet gav mange flotte anmeldelser hele vejen rundt og var fyldt med sange, som på den ene eller anden måde kunne skabe debat og diskussioner.
Hans band tour samt efterfølgende festivaltour vidnede om en sanger med meget på hjertet og et stor publikum til, at tage imod de mange ord fra Olsens mund.

Med sange som “Tårnspringer Thomsen”, “Den by jeg kommer fra”, “Rødt Jern” og “Taberens søn” har Olsen forlængst nået det store publikum og de store scener. I Januar gav Allan Olsen en total udsolgt koncert på Det Kongelige Teaters gamle scene i København.

Indimellem hans mange ture med band eller solo har Allan Olsen også i en del år, været med i gruppen “Dalton” sammen med Lars Lilholt og Johnny Madsen.

Seneste kunne man i Kino Vino hører Allan Olsens musik, da bandet Norlands stemme gav en totalt udsolgt koncert i Januar.

KONCERTEN ER UDSOLGT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *